Så här fungerar det:

Om du hittar lägre ett kvalificerat pris* för samma hotellrum och med samma villkor vid något tillfälle innan din bokning görs eller upp till 24 timmar efter att du gjorde bokningen via en av de officiella Hilton-bokningskanalerna** kommer vi att ge dig det lägre priset OCH ge dig ytterligare 25 % rabatt på rumspriset för varje natt under din vistelse.

När flera priser för samma hotellrum är tillgängliga via den officiella Hilton-bokningskanalen måste du ha bokat det lägsta priset för att vara berättigad till prismatchningsgarantin.

** Officiella Hilton-bokningskanaler
 • Alla officiella Hilton-webbplatser
 • Alla officiella Hilton-bokningscentraler
 • Hilton Honors-appen
 • Direkt hos ett Hilton-hotell
 • Direkt via en ackrediterad resebyrå*** Se ”Övriga uppgifter” för att få mer information
* Lägre kvalificerat pris

Ett ”lägre kvalificerat pris” måste uppfylla samtliga av följande:

 • Ett lägre pris som du hittar hos en bokningskanal som INTE är en av de officiella Hilton-bokningskanalerna.**
 • Måste vara för samma hotellrum och med samma villkor som din aktuella bokning via en av de officiella Hilton-bokningskanalerna.**
 • Priset måste vara tillgängligt utan begränsningar, dvs. det måste vara möjligt för alla att se det och boka det.

Dessa är de pristyper som INTE uppfyller villkoren för ”lägre kvalificerat pris”:

 • Priset anges för andra hotellrum eller villkor, exempelvis:
  Annan typ av rum Du bokade ett Queen-rum och detta pris avser ett King-rum
  Annat hotell Du bokade Waldorf Astoria Beverly Hills och detta pris avser The Beverly Hilton
  Rum med annan utsikt Du bokade ett rum med obehindrad havsutsikt och detta pris avser viss havsutsikt
  Omfattar andra bekvämligheter Du bokade att rum med ett tillgodohavande på 25 $ på hotellet och detta pris avser ett rum plus fri frukost och premium-Wi-Fi
  Andra inchecknings-/utcheckningsdatum Du bokade ett rum med incheckning den 08/25/18 och utcheckning den 08/31/18, men detta pris avser ett rum med incheckning den 08/26/18 och utcheckning den 08/31/18
  Annat antal gäster Du bokade ett rum för 2 vuxna och 2 barn, men detta pris avser ett rum för endast 2 vuxna
  Andra villkor Du har bokat ett helt återbetalningsbart rum, men priset gäller med förhandsdeposition 100 % med kreditkort
 • Priset har begränsningar avseende hur det visas eller bokas:
  Priser på webbplatser som INTE avslöjar märket eller hotellet innan bokningen har slutförts När en plats låter dig söka och boka ett rum utan att känna till märket eller hotellet och endast avslöjar hotellets namn och märke efter att du har bokat
  Bokningar som inte bekräftas omedelbart när du har skickat din bokningsbegäran En plats ger dig ett meddelande om att de har tagit emot din begäran om att boka, men bokningsbekräftelsens nummer kommer att tillhandahållas någon gång i framtiden
  Priser som kräver särskilt medlemskap eller särskild anknytning för att kunna boka Exempelvis priser endast för medlemmar, ett företags förhandlade priser för affärsresor, priser för Hilton-teammedlemmar
  Priser som kräver inloggning, ett kreditkortsnummer eller en kod för visning Alla platser där det krävs inloggning eller ett kreditkortsnummer innan priser kan visas eller bokas
  Priser som inte är bokningsbara En annons som inte har en direkt länk till bokning
  Priser som avser obehörig återförsäljning av en bekräftad bokning Obehörig återförsäljning avser återförsäljning av en befintlig bokning som redan har gjorts i en annan persons namn
Skicka in ditt anspråk

Du väljer själv hur du ska skicka in ett anspråk!

Alternativ 1:

Du kan skicka in online-anspråksformuläret upp till 24 timmar efter din bokning gjordes.

 • Namnet på anspråksformuläret måste matcha namnet på bokningen för varje rum.
 • Du kan endast skicka in ett anspråk för varje bokning.
 • Du kommer att få en bekräftelse via e-post eller telefon inom 24 timmar efter att Hilton får in ditt anspråk.

Alternativ 2 (krävs för anspråk utan bokningsbekräftelsenummer och för anspråk som görs dagen före ankomsten eller på ankomstdagen):

Du kan kontakta ett ombud i ett av våra kontaktcenter för att göra anspråket på telefon.

 • Om du ringer från USA, Kanada, Puerto Rico eller Amerikanska jungfruöarna ska du ringa 1–800–445–8667. I annat fall ska du kontakta det lokala bokningscentret för din region.
Process för granskning av anspråk
 1. När du skickar in ett online-anspråksformulär kommer vi att försöka göra en oberoende verifiering av ditt anspråk inom 24 timmar efter att du skickar in anspråket tillsammans med alla nödvändiga uppgifter.
 2. När du gör ett anspråk på telefon kommer vi omedelbart att försöka göra en oberoende verifiering av anspråket.
 3. Samma hotellrum måste finnas tillgängliga för bokning till ett kvalificerande lägre pris i hotellets valuta när vi validerar ditt anspråk.
 4. Prisjämförelser kommer göras på nettopriser utan skatt, dricks, serviceavgifter, avgifter för tidig avresa eller andra avgifter och kringkostnader och de kommer att exkludera förändringar i valutakurser.
 5. För vistelser som är längre än en natt kommer prismatchningsgarantin att utvärderas baserat på det sammanlagda rumspriset för hela vistelsen.
 6. Hilton kan avvisa anspråk om den procentuella skillnaden mellan det pris som bokades via den officiella Hilton-bokningskanalen och det kvalificerande lägre priset är 1 % eller mindre.
 7. Hilton kan avvisa anspråk om vi anser att prismatchningsgarantin avsiktligen missbrukas eller manipuleras för att kringgå dess avsikt.
Om Hilton godkänner ditt anspråk

Om vi verifierar att det kvalificerande priset är tillgängligt och berättigat kommer vi att matcha det kvalificerande lägre priset OCH ge dig 25 % rabatt på rumspriset för hela bokningen.

Några saker att tänka på...

 • I så fall kommer Hilton att minska priset för bokningen till det kvalificerande lägsta pris som Hilton kan verifiera, vilket kan skilja sig från det pris som angavs på anspråksformuläret.
 • Ändringen av rumspriset träder inte i kraft förrän du får en bekräftelse via e-post från Hilton som anger det nya priset.
 • Den gäst som gör bokningen kommer att ansvara för alla kostnader, utgifter och avgifter som är förknippade med bokningen i fråga (t.ex. avbokningsavgifter), oavsett om ett anspråk avseende prismatchningsgarantin har avvisats eller ej.
 • Ett anspråk kan ogiltigförklaras om du gör ändringar i bokningen efter att anspråket har skickats in och godkänts.
Det finstilta

Gäller ej där detta är förbjudet enligt lag. Alla Hampton by Hilton™-hotell i Kina är för närvarande uteslutna från prismatchningsgarantin. Hilton kan ändra eller upphöra med att erbjuda prismatchningsgarantin eller dessa villkor när som helst och efter eget gottfinnande, med eller utan särskilt meddelande därom.

*** Ackrediterade resebyråer är professionella resebyråer som har ackrediterats av en branschorganisation eller -förening, i den utsträckning de bokar priser som omfattar Hilton-förmåner via en Hilton-kanal eller via Amadeus, Apollo/Galileo, Worldspan eller Sabre. Ackrediterade resebyråer omfattar inte online-resebyråer. Branschorganisationer och -föreningar är IATA (International Air Transport Association), TIDS, ARC, TSI, CLIA, ERSP, SATO och TRUE.

Dessa villkor gäller för anspråk som skickas in den eller efter 2018-9-27.

Visst är det enkelt? Bokning direkt hos Hilton är snabbt och enkelt och garanterar det lägsta priset. Våra bokningsspecialister är tillgängliga dygnet runt och hjälper gärna till med att besvara eventuella frågor!

Om du ringer från USA, Kanada, Puerto Rico eller Amerikanska jungfruöarna ska du ringa 1–800–445–8667. I annat fall ska du kontakta det lokala bokningscentret för din region.